Amuse van het Huis

Voorgerecht

Trio van wild

Carpaccio van wildzwijn, fazantenbouillion, rilette van eend met gerookte wilde eendenborst

of

½ uitgehaalde kreeft op een fijne salade met kreeftenmayonaise

Tussengerecht

Gekonfijte ganzenborst met oesterschuim en een taartje van Opperdoes aardappel

of

A La minute warm gerookte zalm met gerookte ijselmeerpaling
en een crème van schorseneren

Hoofdgerecht keuze vis/vlees

Hertenbiefstuk met een kastanje puree, crème van Hollandse spruitjes en een volle rode port saus

of

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een zachte kruidenmousseline
en een tomaten compote

of

Klassieke Hazenpeper met rode kool en een zachte aardappel mousseline

Dessert

Taartje van amarenne kersen met chocolade krullen en een saus van vanille/cardamon

of

Nederlandse, Franse kaassoorten met druivencompot en appelstroop

3 gangen menu € 38,50

4 gangen menu € 44,50

Wijnsuggestie: rode en / of witte wijn voor 12,50 per fles

Vegetarisch op aanvraag

Bezorgen / ophalen tussen 15:00 uur en 18:00 uur op

24, 25 en 26 December 2020