Amuse van het Huis
Voorgerecht
Trio van wild
Carpaccio van wildzwijn, fazantenbouillion, rilette van eend met gerookte wilde eendenborst
of
½ uitgehaalde kreeft op een fijne salade met kreeftenmayonaise
Tussengerecht
Gekonfijte ganzenborst met oesterschuim en een taartje van Opperdoes aardappel
of
A La minute warm gerookte zalm met gerookte ijselmeerpaling
en een crème van schorseneren
Hoofdgerecht keuze vis/vlees
Hertenbiefstuk met een kastanje puree, crème van Hollandse spruitjes en een volle rode port saus
of
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een zachte kruidenmousseline
en een tomaten compote
of
Klassieke Hazenpeper met rode kool en een zachte aardappel mousseline
Dessert
Taartje van amarenne kersen met chocolade krullen en een saus van vanille/cardamon
of
Nederlandse, Franse kaassoorten met druivencompot en appelstroop
3 gangen menu € 38,50
4 gangen menu € 44,50
Wijnsuggestie: rode en / of witte wijn voor 12,50 per fles
Vegetarisch op aanvraag
Bezorgen / ophalen tussen 15:00 uur en 18:00 uur op
24, 25 en 26 December 2020